Om mig

mette@glade-hjem.dk
Telefon 24 89 60 02

Indehaver af Glade Hjem er Mette Klyver.

Jeg er 39 år, mor, bonusmor og udvekslingsstudentmor til 4 drenge på 6, 10, 13 & 23 – og gift med Thomas. Og ja, med sådan en flok er ordenssans en vigtig egenskab.

Oprindeligt er jeg uddannet fysioterapeut og personlig træner og har de sidste 15 år arbejdet med træning og forandringsprocesser.

Det interesserer mig meget, hvordan man kan fjerne flest mulige stressfaktorer i hverdagen og her kommer rod ind i billedet. Rod gør livet besværligt i både store og små familier, det er dyrt, når man køber nyt, fordi det gamle er blevet væk – og rod kan være årsag til konflikter.

Jeg tror, at de fleste mennesker har lyst til at hjælpe andre og derfor lægger jeg vægt på, at vi sammen finder ud af, hvor tingene skal hen, så motivationen er i top.

Hvis du ikke allerede ved, hvilke velgørenhedsorganisationer, du vil støtte, kan du læse mere om dem og hvordan de hjælper HER.

yoga mat and a cup of coffee

Jeg har gennem de sidste år læst en del litteratur på oprydningsområdet og afprøvet forskellige metoder på eget og andres hjem. Og resultatet er hver gang lettelse, overskud og overblik. Metoderne varierer over samme tema – “sorter, smid ud og find en fast plads til det, der er tilbage”.

Nedenstående bøger kan jeg varmt anbefale:

  • Magisk oprydning / Marie Kondo. En vidunderlig bog, der giver dig lyst til at rydde op.
  • Sæt dit rod på plads / Charlotte Wieth-Klitgaard og Stine M. Nielsen. Rigtig god metodebog, hvis du går i stå i processen