Hvad andre siger

Se før- og eftervideo med Sascha her

 

Inge Jensen, jurist:

Det er utroligt, hvad du har fået sat i gang! Siden du forlod os, har vi arbejdet i noget nær 12 mandetimer med sortering og udsmidning. Og vi har ikke kun koncentreret os om de lavthængende frugter, men stået og sorteret i gamle bilag, lønsedler, breve, fakturaer, tegninger osv. Altså det TUNGE GODS. Papircontaineren på genbrugspladsen i Birkerød bugner.

Børnenes skolehæfter og materialer fra børnehaven er væk rub og stub. Og så er der sorteret hårdt i gamle breve. Vi har også smidt legetøj ud – og jeg har fundet noget mere legetøj, som ikke er kassabelt og som du kan få med til Venligboerne.

Tak igen for dine fine indspark, du har en meget fin og afvæbnende tilgang til det. Det er jo, som du selv var inde på, noget følsomt noget.

Nina Møldrup-Holst, Patent attorney:

Mange tak for hjælpen, du er jo en stjerne :-) Mit problem er at få taget mig sammen,  så det er meget nemmere med en indpisker… Jeg troede ikke lige, at vi skulle få tømt loftet på en eftermiddag, det er vildt, hvad man kan nå på 3 timer!

Jeg har haft svært ved at smide ting ud, som er af god kvalitet, men du fik overbevist mig om at få givet drengenes børnetøj videre til genbrug i stedet for at vente på at mine søstre måske en dag skulle få en dreng… en dreng, der ville få brug for 21 par gummistøvler :-)

IMG_1258Mette i gang på Ninas loft.

Hans Henrik Appel, museumsinspektør:

Kære Mette. Fantastisk! Overvældende! Der er gang i kælderen, jeg har lige pløjet en bunke igennem og min kone er i gang med børnenes ting. Målsætning? Om 3 uger skal vi kunne vise kælderen frem igen.

Gustav Møldrup-Holst, 10 år:

Hvor er det fedt! Jeg havde helt glemt, hvor mange seje ting, jeg har – og nu kan jeg finde dem!

Se flere videoer ved at klikke her: Videoer